Werken bij JobMotion

Werken bij JobMotion

De Flexpool (only for employees who speak, read and write dutch fluently)

JobMotion geeft op deze website en op haar facebook pagina geen melding van openstaande vacatures omdat zij beschikt over een omvangrijke Flexpool.
De medewerkers uit deze pool zijn zodanig geselecteerd dat zij de vacatures, aanvragen, opdrachten en kortere klussen binnen de Universiteit kunnen invullen.
Om opgenomen te worden in deze pool dient allereerst een mailtje gezonden te worden naar onderstaand e-mailadres met als bijlage een actuele CV en een indicatie van de beschikbaarheid. Gezien de enorme aantallen sollicitanten naar de Flexpool kunnen we alleen die sollicitaties in behandeling nemen die aan de volgende voorwaarden voldoen: minimaal 16 uur per week (hele dagen, dus geen gebroken uren), minimaal 6 maanden beschikbaar, woonachtig in de omgeving Leiden en Den Haag. Sollicitanten die op zoek zijn naar avond en weekend werk kunnen we ook niet in behandeling nemen.

Een uitnodiging voor een intakegesprek volgt als de Flexpool behoefte heeft aan nieuwe medewerkers en/of de CV aansluit op de vacatures en opdrachten.
Pas na het intakegesprek volgt opname in de pool.

Ook (master)studenten kunnen solliciteren naar de Flexpool, maar moeten ook aan de hierboven vermelden voorwaarden voldoen.

Contactpersoon: Marga Brugman
E-mailadres: vacature@jobmotion.leidenuniv.nl
Telefoonnummer: 071-527 5453

SCM Nederlandse studenten

Let op: Je moet student zijn aan de Universiteit Leiden om te kunnen werken als voorlichter / SCM. Heb je al eerder bij Jobmotion of de Universiteit gewerkt, dan kun je niet altijd voor SCM werken. Volg het stroomdiagram om te kijken of dit mogelijk is.   Indien je volgens het stroomdiagram kunt werken voor Jobmotion, vergeet dan niet het werknemersformulier in te vullen als dat nodig is in jouw situatie.    

International students (english)

Are you a student at the University of Leiden and did you work for Jobmotion or the University before: See this document to look if you can work.   Only for students who already have an employer at the University. Not employees who want to work in the flexpool of Jobmotion.

Laatst Gewijzigd: 08-06-2017